Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Україні пропонують в НАТО ПО-ЄВРЕЙСЬКИ…

Сполучені Штати Америки можуть запропонувати Україні гарантії безпеки за аналогією з Ізраїлем. Це не передбачає приєднання до НАТО.

Про це повідомляє New York Times.

Як зазначають анонімні помічники президента США Джо Байдена, Україна може незабаром відігравати роль у НАТО, яку раніше мала московія.

Співпраця НАТО з Україною може бути схожа на «ізраїльську модель», а саме на «10-річні зобов’язання в галузі безпеки». (вже були Будапештські зобов’язання)))). Ідея мала би продемонструвати президенту рф путіну, що потік зброї в Україну не зменшиться і лише збільшуватиметься в майбутньому, якщо агресія не припиниться.

Гарантії безпеки можуть не сподобатися президенту Зеленському, зазначає видання, адже тільки повноцінне членство в НАТО і захист за допомогою колективної оборони зможуть дати гарантії безпеки, яких прагне Україна.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніш міністр закордонних справ та обраний президент Латвії Едгарс Рінкевичс зауважив, що Угорщина не є головною перешкодою на шляху України до НАТО, На його думку, йдеться про невизначеність позиції ширшого кола країн.

Також міністр оборони США Ллойд Остін та голова Об’єднаного комітету начальників штабів генерал Марк Міллі проведуть зустріч із міністрами оборони країн НАТО.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності