Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Українофоб Червоненко далі принижує українців та ховається у своєму готелі недалеко Буковеля

Відомий проросійський колаборант Євген Червоненко прикривався “документами з ЗСУ”.

Про це повідомляє Сергій Стерненко у Телеграмі.

Відомий проросійський колаборант Євген Червоненко вчора був помічений на одній АЗС в Яремче, Івано-Франківська область. Він гучно кричав на працівників заправки, бо був обурений, що йому можуть заправити його ауді тільки по літражу, а не до повного бака. Казав, що в нього документи від ЗСУ, а тому йому треба тільки повний бак. Очікувано він пригорів, коли йому від мене передали привіт”, – пише він.

Відомо що на Яремчанщині у селі Татарів (поруч Буковелю) Євгену Червоненку належав великий готельно-відпочинковий комплекс “Коруна”, що в урочищі Піги по дорозі на Ворохту, який після розлучення дістався його колишній дружині, а сам він зараз проживає на своїй віллі в цьому ж селі в урочищі “Гук” поруч одноіменного славнозвісного водоспаду і легендарної дачі екс-президента Ющенка…

Червоненко відомий своєю проросійською позицією. Зокрема, 16 червня 2017 на каналі ZIK він говорив, що чекає від українізації “вимірювання розмірів черепа і Бабин Яр”, що він має “великі досягнення на економічному фронті завдяки зв’язкам з Рашкою”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також він відомий побажаннями “горіти Україні у вогні”.

У лютому 2022 року заявляв, що росія нападе на Україну лише у випадку атаки самого Києва, дані про можливе вторгнення називав інформаційною операцією США.

Назвав війну на Донбасі громадянською, а також стверджував, що не можуть бути мільйони людей терористами, заперечуючи окупацію Донбасу. В ефірах каналу “Наш” неодноразово перекидав відповідальність за розв’язання війни  на українську владу. Систематично пропагував відновлення співпраці з Росією.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності