Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Українські “миші із Держрезерву” запивали пшеницю олією… всього 3,2 тис. тонн…

У Миколаєві “випарувалося” соняшникову олію вартістю 60 млн, арештом якого хвалилися СБУ і податкова міліція.
Під час проведення перевірки збереження «речових доказів» по ​​одному з кримінальних проваджень у понеділок, 27 липня, оперативники управління податкової міліції Миколаївської області виявили відсутність понад 3200 тонн соняшникової олії, яке раніше було заарештовано за рішенням Центрального суду міста Миколаєва та передано на відповідальне зберігання на один з терміналів.

 

Про це повідомили джерела з Державної фіскальної служби України.

Багато хто пам’ятає, як в двадцятих числах травня керівництво миколаївської податкової міліції в особі Віталія Заітова, і керівництво УСБУ в Миколаївській області в особі Віталія Герсака, відрапортували про те, що «не допустили незаконний експорт соняшникової олії на 60 мільйонів гривень і повідомили про арешт цього масла. Зараз же, через два місяці, з’ясувалося, що арештована соняшникова олію зникла, випарувалося. Разом з тим, на терміналі, де, нібито, і мав би зберігатися вилучений товар, перевіряючим від податкової заявили, що його там ніколи й не було“, – повідомило джерело з ДФС України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В матеріалах справи, відкритої 15 квітня 2020 року фактом порушення законодавства під час експортних операцій, мова йде про 3,2 тисячах тонн соняшникової олії, що належать компанії ТОВ «Снаппер», зареєстрованої в 2018 році.

На даний момент правоохоронними органами розглядається питання про порушення кримінального провадження за фактом «зникнення речових доказів».

Раніше у ЗМІ повідомлялося, що главу ГУ СБУ Миколаївської області підозрюють у причетності до розповсюдження паливного фальсифікату.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності