Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Український народ з честю пройде через складні випробування і впевнено рухатиметься до європейських стандартів життя – О.Когут

KogutНаша держава сьогодні переживає непрості часи. Наближається кінець року, надзвичайно важливим на даному етапі є своєчасне прийняття Державного бюджету 2014 року, котре через бурхливі події у суспільно-політичному житті відкладається. На тлі складної економічної ситуації ініційовані опозиціонерами мітинги і всі пов’язані із цим події лише додають проблем. В останні дні особливо гостро постали питання про необхідність мирного, цивілізованого виходу із ситуації.

Позиція влади стосовно майданних подій в столиці та регіонах чітка. Силові дії, котрі призвели до всенародного обурення та хвилі протестів, рішуче засуджуються. Молоді регіонали вважають, що агресія у вирішенні будь-яких питань – це нецивілізовані методи, котрі неприйнятні  в демократичному суспільстві. Будь-які прояви насильства з обох сторін протистояння недопустимі. Необхідно стабілізувати ситуацію, заспокоїти людей, а винні у сутичках між мітингувальниками і міліцією, беркутівцями повинні бути покарані у відповідності до діючого законодавства. Тому на сьогодні перед завдання зберігати громадський порядок, запобігати провокаціям і стримати тих схвильованих, імпульсивних людей, яких підбурювачі штовхають на протиправні дії. Необхідно зупинити руйнівну хвилю, здатну завдати непоправної шкоди державній стабільності в Україні.

Президента України Віктор Федорович Янукович в інтерв’ю провідним українським телеканалам чітко висловив позицію керівництва. Він однозначно заявив, що влада й опозиція мають об’єднатися для з’ясування всіх обставин подій останніх днів, пов’язаних з проведенням масових акцій. Президент перед усією країною заявив про підтримку громадянських акцій і підтвердив: влада і народ єдині у виборі європейського майбутнього для України.

Я хотів би підкреслити думку про те, що мітинги і штурми не вирішують головних проблем, за які люди вийшли на євромайдани та народні віче. Що дасть всеукраїнський страйк, до якого закликають опозиційні політики? Зупинку підприємств, тимчасове безробіття, падіння економік, зниження соціального рівня. Не можна допустити й затягування студентства, дітей до політичних акцій. Вони повинні повернутися до навчання. Фактично вони вже висловили свою громадянську позицію, а тепер їхнє завдання – освіта. Адже саме їм, нинішній молоді, жити й працювати в завтрашній Україні, котра має стати рівноправним членом ЄС.

Президент Віктор Янукович однозначно й неодноразово заявив про те, що євроінтеграційний курс України був і залишається єдиним можливим шляхом розвитку нашої держави. Найближчим часом Україна проведе переговори з представниками Європейського Союзу щодо умов підписання Угоди про асоціацію, для чого представницька делегація виїде до Брюсселю, де вже іде підготовка до цих перемовин. В тому, що угода обов’язково буде підписана, немає жодних сумнівів. Можливо навіть, що це відбудеться ще цього року або на початку наступного. Однак, як заявляє Глава держави, це треба робити не поспіхом, а саме тоді, коли будуть для цього всі необхідні умови. Пріоритетом при цьому завжди будуть національні інтереси нашої України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Повністю підтримуючи позицію Президента України та Уряду щодо євроінтеграції в нинішніх умовах, я переконаний, що український народ з честю пройде через складні випробування і впевненим кроком далі рухатиметься в напрямку досягнення європейських стандартів життя.

Олександр Когут, лідер ІФОО ВМГО “Молоді регіони”

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності