Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Українська Quarter Partners заснувала венчурний фонд QPDigital на $ 100 млн

Як повідомили представники фонду, QPDigital планує інвестувати в стартапи на ранніх стадіях: від передпосівного раунду до раунду А. Середній чек інвестицій в стартапи становитиме $ 500 000.

В обмін на інвестиції венчурний фонд збирається отримувати від 10% до 25% в залежності від потреби стартапу в фінансуванні і його оцінки, говорить представник QPDigital. Щоб отримати інвестиції від фонду, стартап повинен описати бізнес-модель, протестувати продукт на потенційних споживачах і розробити дорожню карту мінімум на два роки, включаючи план виходу на інші ринки.

При виборі стартапів фонд QPDigital буде орієнтуватися на досвід, якість команди, наявність цінності продукту для потенційних клієнтів і на розмір досяжного ринку.

«Ключове завдання QPDigital – довести стартапи до раунду У з максимальною оцінкою і стійкою бізнес-моделлю», – зазначив Денис Вальвачев, CEO і керуючий партнер фонду QPDigital.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Повідомляється, що фонд вже проінвестував $ 2,6 млн в шість українських стартапів: ІІ-платформа Watched, медичний онлайн-хаб Doc.UA, платформу WareTeka для продажу і оренди складів, сервіс ABM Cloud по розробці та інтеграції хмарних рішень; Racoon.Recovery – сертифіковане GDPR рішення для реабілітації після травм; сервіс для оптимізації роботи з великими даними Datriсs.

Найбільші інвестиційні угоди серед стартапів на українському венчурному ринку в сегменті IT (2019-2020)
Серед інвесторів фонду QPDigital такі компанії як Sigma Software, Startup Network, Lift99, Fedoriv Group та інші.

Венчурний фонд QPDigital очолив Денис Вальвачев. Сім років він пропрацював керуючим директором в Ощадбанку і відповідав за створення і розвиток продуктів для VIP клієнтів із загальним обсягом портфеля понад $ 40 млрд. До цього п’ять років працював в інвестбанку “Трійка Діалог».

Quarter Partners – це інвестиційна група, яку створив український підприємець Андрій Іванов в 1992 році. Історія компанії – великі угоди по залученню акціонерного капіталу, продаж бізнесів стратегічним інвесторам в металургії, енергетиці, нерухомості, FMCG і сільському господарстві на загальну суму понад $ 5 млрд.
Засвоєний обсяг власних інвестицій – $ 520 млн.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності