Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Українські біженці – цигани із Закарпаття зайняли один із вокзалів Праги (фото)

У Празі в районі Трою відкрилося наметове містечко, призначене для тимчасового розміщення українських біженців, які постраждали від війни…

У наметах, які у четвер встановили пожежники, можуть ночувати до 150 людей.

Розкладачко-місця, після здійснення реєстрації прибулих, розподіляє столичний центр з прийому біженців, що зараз у районі Височани.

Наметове містечко в районі Троя було створено з ініціативи празького мера, який прагне вирішити питання сотень українських біженців ромської національності, які нині ночують на території столичного Головного вокзалу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Прибулі очікують на результати офіційної перевірки на наявність у них подвійного громадянства. У Чехії вже розглядаються випадки циган, які, окрім українського громадянства, також є громадянами Угорщини чи Румунії – отже, вони не можуть бути зараховані до категорії біженців та не мають права на допомогу та дотації.

Нагадаємо, що попри війну в Україні міста західної України знову заполонили гастролери із Закарпаття, що займаються своїм традиційним сезонним промислом, поліція, як завжди в долі?..

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності