Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Український суд: украв булку чи цукерку – в тюрму, а вкрав мільйон – на Мальдіви

Мешканець Луцька, який вкрав у магазині коробку цукерок «Рафаелло», сів у тюрму на 4 роки.
Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.
20 квітня минулого року раніше судимий лучанин відкрито викрав цукерки «Raffaello» з магазину «Сім23» на вулиці Рівненській, 105. Сума завданих збитків – 78 гривень 90 копійок.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: Український Суд засудив за викрадену булочку, а були б це бюджетні мільйони…
У суді раніше судимий лучанин своєї вини не визнав. Він вказав, що дійсно скоїв крадіжку, але не погодився з кваліфікацією справи (грабіж), зазначивши, що цукерки він викрав таємно, ніхто навздогін йому не кричав та не гнався за ним. Проте докази підтвердили, зокрема покази свідків, що злочинець скоїв саме грабіж, а не крадіжку.

Врахувавши всі обставини, суд призначив чоловіку покарання у виді чотирьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, що нещодавно самий гуманний суд у світі також виніс вирок безробітному в Дрогобичі, який поцупив у магазині не ласощі, а необхідні для харчування продукти…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У той же час, ми бачимо, як розкрадачі державного майна, корупціонери, піймані на гарячому з сотнями тисяч і мільйонами не у гривнях, а валюті, досі гуляють на волі й сміючись українцям у вічі, виставляють у соцмережах фото свого розкішного життя за вкрадені у них гроші!.. Хіба це ті ідеали, за котрі гинули люди на Майдані, пішли в АТО?

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності