Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Українці просять місіс Супрун прихопити із собою ще бодай одного реХВорматора…

Місіс Уляна Супрун, колишній дворічна виконувач обов’язків міністра охорони здоров’я України і реформаторка медицини, заявила, що припиняє вести свою сторінку у соцмережі Facebook, тобто нарешті перестане тероризувати українців своїми дописами, як їм мити після туалету мити руки, як займатися сексом і яку ікру їсти…

Супрун під час перебування на посаді та після припинення повноважень уряду Володимира Гройсмана публікувала на своїй сторінці у Фейсбуці медичні поради та оцінки щодо ситуації у медичній сфері в Україні.

У перший день нового року публікую на своїй facebook-сторінці останній пост, — зазначила вона.

Також Супрун у цьому повідомленні дала українцям «останню пораду»:

Українці — непереможні. Конфліктуйте і не робіть компромісів зі злом. Думайте про суспільство та країну, а не лише про себе. Ухвалюйте рішення так, наче цього більше ні від кого очікувати.

Візьміть відповідальність за все, що відбувається навколо, і не чекайте, що це зробить хтось інший, — додала вона.

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А українці у мережах після такої заяви колишньої місіс Супрун просять її слідом за собою прихопити ще одного міністерського реХВорматора, який теж полюбляє шокувати інтернет

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності