Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Українці серед світових лідерів з перегляду порно, – звіт від Pornhub

Порнографічний сервіс Pornhub опублікував підсумки 2023 року: Україна опинилася у двадцятці країн за трафіком – на 14-му місці, зі зростанням на одну позицію.

На першому місці – США, далі йдуть Філіппіни, Франція, Мексика та Велика Британія.

На двадцятку країн припадає 78,5% денного трафіку сервісу.

Українські користувачі в середньому проводять на сервісі 10 хвилин 2 секунди на день.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У пʼятірці найпопулярніших жанрів у світі – Lesbian, Japanese, Ebony, Anal, MILF. Найпопулярніша категорія серед українців – Reality, пропорція користувачів – 40% жінок проти 60% чоловіків.

Вікова пропорція – 25% за групою від 18 до 24 років, 25% – від 25 до 34, 24% – від 35 до 44 років. 91% трафіку припадає на смартфони.

Тренди року у світі: The Golden Age: Mature Porn, Super Size, Sex Machines, Uniforms, Sexual Healing.

Раніше повідомлялося, сервіс YouTube видалив офіційний канал PornHub через «множинні порушення» правил спільноти, повідомляє Variety.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Соцмережа Instagram видалила офіційний акаунт PornHub через зростання тиску з боку активістів, повідомляє The Verge. На момент видалення акаунт мав понад 13 млн підписників та 6200 публікацій.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності