Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Українці – це не дармоїди з Африки і Азії, тому НІМЦІ ЇХ БІЛЬШЕ НЕ ПРИЙМАТИМУТЬ

З огляду на стабільно високий рівень міграції райони Німеччини попередили про обмежені можливості з прийому нових біженців.

Про це повідомляє Welt.

«Кілька районів і муніципалітетів переповнені регулярною та нелегальною міграцією. Інтеграція всіх людей більше неможлива. Проблеми стають все більшими і більшими», – сказав президент Німецької асоціації районів (DLT) Рейнхард Загер.

Тому райони, за його словами, більше не хочуть приймати біженців з України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«При всій важливій солідарності з Україною, ми задаємося питанням, чи потрібно стільком людям з країни, яку атакує росія, приїздити до нас», – сказав Загер. Лише в землі Баден-Вюртемберг проживає вдвічі більше українських біженців, ніж у всій Франції.

Натомість він запропонував «захищене від погодних умов житло на безпечному заході України», як свого часу передбачала міністр внутрішніх справ Ненсі Фезер.

«Можливо, Польща також була б готова прийняти більше українських біженців, якби була підтримка з боку ЄС», – сказав Загер.

Кількість шукачів притулку падає, але «справжньої зміни тенденції» не передбачити. Крім того, незважаючи на обіцянки федерального уряду, малоймовірно, що кількість депортацій істотно зросте.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Осіннє оголошення канцлера Олафа Шольца про те, що держава «нарешті масово депортуватиме» людей, було нічим іншим, як заспокійливою пігулкою з гірким присмаком, оскільки вона не спрацювала», – сказав Загер.

Від імені районів він закликав до «послідовного захисту кордонів Німеччини, доки зовнішні кордони ЄС є такими пористими», щоб запобігти в’їзду в країну мігрантам без перспективи отримання притулку. Він також запропонував «масштабні політичні дебати» щодо міграції.

Раніше ми писали, що Норвегія виділить додаткових 70 мільйонів норвезьких крон (6,4 млн доларів) на гуманітарну допомогу Молдові та українським біженцям.

Також нагадаємо, що у Чехії понад дві третини економічно активних біженців з України мають роботу або намагаються працевлаштуватися.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності