Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Українці везли контрабанду діамантів у білизні, – краще б порадилися із проктологом

Кажуть, що всі українці бідують… Двоє українців – 50-річний чоловік та 43-річна жінка – намагалися незаконно ввезти в Україну діаманти, загальною вартістю 15 млн грн, заховавши їх у спідній білизні, повідомила Державна прикордонна служба.

Відомо, що чоловік та жінка прибули до «Борисполя» авіарейсом зі Стамбула. Під час заходів контролю прикордонники виявили у них дорогоцінне каміння.

«Винахідливі українці, щоб приховано перемістити вартісне каміння через кордон, заховали його у спідній білизні», – сказано в повідомленні ДПСУ.

Під час особистого огляду у пари знайшли майже 40 грамів діамантів різної ваги, огранки та форми, які були розфасовані у шести пакетиках. Загальна вартість вилучених діамантів може сягати 15 млн грн, стверджує ДПСУ

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Наразі діаманти вилучені для проведення експертизи.

Контрабанда колібрі, Франція

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності