Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Українці вже готові вступати у нову партію Дональда Трампа…

В Україні впродовж останнього року всі, від двірника до президента, уважно стежили, як розгортаються події у США та так переймалися, наче це їм, а не американцям треба було робити свій вибір на президентських виборах, обираючи поміж Трампом та Байденом. Тому не дивно, що сьогодні, коли американські ЗМІ відразу після інавгурації заговорили, що Трамп буде створювати власну політичну партію, усі українці, яких не взяли до демократів Байдена, бо не змогли довести своє африканське походження, тепер вишукувалися в соцмережах перед дверима найвідомішого блондина сучасності. Отож про новину:

Напередодні закінчення терміну своїх президентських повноважень,  Дональд Трамп обговорював з однодумцями можливість створення нової політичної партії.

Згідно з інформацією The Wall Street Journal, залишаючи Білий дім, 74-літній Трамп (новому президенту США Байдену – 78 років) сподівається зберегти свій вплив в його стінах. За даними видання, президент минулого тижня обговорював з радниками, помічниками і деякими членами ближнього кола ідею створити нову політсилу. За даними джерел, вона може отримати назву «Партія патріотів».

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: Байден. День перший: скасуванню рішень (досягнень) адміністрації Трампа

Досі треті партії в Штатах були практично нежиттєздатними і не могли змагатися з Демократичною або Республіканською партіями. Маючи ж такий високий рівень підтримки всупереч усьому, Трамп насправді приймає цілком виважене і логічне рішення створити власну політсилу. Гроші для свого проєкту, незважаючи на те, що багато хто від нього відвернувся, а його власний бізнес в боргах, як у шовках, мільярдер Трамп, швидше за все, назбирає.

З огляду на те, що Трамп на ножах з Twitter і Facebook, сегмент соцмереж в його медіакампанії зміниться. Насправді вже змінився, коли він з сім’єю і прихильниками перебрався в Telegram, Parler і Gab.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Білий дім не давав ніяких офіційних коментарів щодо чуток про створення нової політичної партії. Крім того, незрозуміло, наскільки серйозно сам Дональд Трамп налаштований на реалізацію ініціативи з новою партією.

Так чи інакше, опитування показують, що незважаючи на серйозні розбіжності Трампа з колишніми однопартійцями, він все ще користується значною популярністю серед пересічних виборців Республіканської партії.

Згідно з соцдослідженням університету Quinnipiac, 73% серед зареєстрованих республіканців, які навіть після штурму Капітолію підтримують свого президента. Всіх, кого Трамп міг втратити через події 6 січня, схоже, вже втратив. Адже в грудні його підтримували 87% республіканців.

Нагадаємо, 20 січня демократ Джо Байден склав присягу і став 46-м президентом Сполучених Штатів Америки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Новини з Дурдому

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності