Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Українців хочуть вакцинувати, коли цивілізований світ відмовляється від цієї ідеї

В Україні необхідна масова вакцинація від грипу, щоб уникнути восени можливих одночасних спалахів цієї хвороби та COVID-19, переконує замглави МОЗ України у той час, коли передові країни світу відмовляються від цієї ідеї.

Свою думку про необхідність вакцинації висловив вінтерв’ю РБК-Україна заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Він пояснив, що масова вакцинація зможе вберегти населення від спалаху одразу двох інфекційних хвороб: грипу та коронавірусу.

Він також додав, що вакцинацію від грипу у 2020 році очікують уже в липні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

10 травня Шведський Ріксдаг (парламент) відхилив сім клопотань, які би закріпили в законі примусові щеплення, пише Your News Wire і цитує прийняте рішення:

«Це може бути порушенням нашої (шведської) конституції, якщо ми введемо примусові щеплення або обов’язкові щеплення».

Відзначаючи також «масовий спротив (з боку шведів) щодо всіх форм примусу щодо щеплень», Риксдаг також послався на «часті серйозні проблеми зі здоров’ям» у дітей, які отримують щеплення.

Видання подає повний текст звіту і виступ на шведському телебаченні Роберта Кеннеді, який звинуватив Big Pharma (зневажливе прізвисько фармацевтичної промисловості – О.К.) і корумпованих мейнстрімних ЗМІ в замовчуванні реальних фактів про небезпеку вакцинації. 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Він, зокрема, сказав:Фармацевтична промисловість є дуже потужною. Вони дають 5,4 $ млрд. в рік засобам масової інформації. Вони можуть управляти процесом дискусії і змусити людей мовчати“.

Він каже, що в свої 63 роки отримав 3 щеплення, натомість його діти отримали 69 доз 16-х щеплень. При цьому більшість тих щеплень безглузді. Наприклад, гепатит В, який з’являється із-за незахищеного сексу або спільного використання голок. Навіщо давати вакцину проти цієї хвороби дитині в перший день її життя і накачувати її ртуттю?

В цей же час Всесвітня організація охорони здоров’я заявила, що коронавірус COVID-19 може стати однією із постійних хвороб людей. 

У ВООЗ вважають, що нове захворювання може стати ендемічним, тобто таким, що постійно присутнє серед людей, пише Reuters

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А значно раніше, ще у 2017 році, Федеральний уряд США офіційно оприлюднив дані, що стосуються наслідків вакцинації, які повністю руйнують неправдиві заяви з боку ЗМІ про те, що вакцини ніколи і нікому не завдають шкоди. Реальні результати в сотні разів трагічніші. Поствакцинальні ускладнення є основною причиною травматизму у дітей.

Навіть в той час як безнадійно нечесні, науково неписьменні засоби масової інформації продовжують безглуздо брехати публіці про те, що «вакцини безпечні» – такі як WashPost, The Atlantic, NYT або USA Today – федеральний уряд публічно підтверджує, що вакцини регулярно нівечать і вбивають дітей по всій Америці.

Власний документ уряду показує статистику понад 18000 петицій, поданих на компенсацію сім’ям дітей, які були серйозно поранені, покалічені або вбиті вакцинами лише в Сполучених Штатах.

Резервна копія документа була також розміщена Natural News на випадок, якщо уряд спробує знищити доповідь.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Документ показує, що тільки в 2017 фінансовому році було подано 633 заяви про серйозні травми або смерті від вакцинації. У 2016 році було подано 1120 таких заяв.

Кількість поданих заяв становить лише незначну частку від загального числа дітей, які серйозно постраждали від щеплень, оскільки лікарі агресивно промивають батькам мізки, вважаючи, що напади, конвульсії, аутизм та інші серйозні захворювання ніколи не викликаються вакцинами.

Крім того, сім’ї дітей, які отримали травми або смерть від щеплень, повинні найняти адвоката, щоб подати петицію до уряду США, а потім чекати від двох до десяти років для прийняття рішення “суду kangaroo”, який працює проти них.

Таким чином, майже у всіх випадках такі батьки переконані в тому, що вакцини не мають нічого спільного з травмою або смертю дитини, і вважають, що спроби боротися з урядом за компенсацію – це марна трата часу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У результаті реальне число дітей, що отримали каліцтва від вакцинації в Америці, як мінімум у 100 разів більше, а більш реальні цифри в 1000 разів більші, якщо почати вважати і «незначні» пошкодження головного мозку, короткочасні судоми та інші ускладнення, які батькам важко помітити в ранньому віці у дітей.

Іншими словами, в 2017 році в Америці щонайменше 63 000 дітей отримали травми і каліцтва від вакцинації, що робить поствакцинальні ускладнення основною причиною травматизму у дітей. Зрозуміло, все це ховається і спростовується підконтрольними фарма-мафією ЗМІ, які хочуть, щоб ви зосередили увагу на 48 дітях з кором у Мічигані, а не на 63 000 дітей, які отримали каліцтва від вакцинації по всій Америці.

Як повідомляє Waking Times: “Ще один шокуючий удар був нанесений людям, які все ще гаряче заявляють, що вакцини є «безпечними і ефективними», і що єдині ускладнення, які вони можуть викликати, є «м’якими». Департамент урядових ресурсів і служб охорони здоров’я США недавно випустив дані за (неповний) фінансовий рік США (FY) 2017 р. для ушкоджень вакцинами, що компенсуються. В даний час він становить понад 142 мільйонів доларів. Ви читаєте це правильно. Це охоплює 377 випадків, які до сих пір були успішними в отриманні компенсації у фінансовому році 2017 року за рахунок сильно упередженої (м’яко кажучи) системи, нібито наявної для відшкодування збитку, нанесеного вакцинами в США.

За темпами розвитку подій ми можемо очікувати, що Програма компенсації травматизму від вакцинації виплатить близько 220 мільйонів доларів США або навіть більше, до кінця 2017 фінансового року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За даними сайту CDC, «ми знаємо про ризики, пов’язані з вакцинами», а щеплення мають «такі проблеми»:

  1. Обмежене розуміння біологічних процесів, що лежать в основі несприятливих подій.
  2. Неповна і суперечлива інформація з окремих звітів.
  3. Погано проведені наукові дослідження (не вистачає вчених з належними науковими знаннями).
  4. Неадекватні системи для відстеження побічних ефектів вакцини.
  5. Мало результатів експериментальних досліджень було опубліковано в медичній літературі.

Вищенаведені визнання від американського центру з контролю захворювань (CDC) повністю підривають патологічну самовпевненість, яка виявляється у частини суспільства, яка вимагає обов’язкової вакцинації.

На сьогоднішній день уряд США виплатив близько 3,6 млрд. доларів компенсації за нанесення шкоди від вакцин, повністю знищуючи брехню фейкових новинних ЗМІ (The Atlantic, CNN, WashPost, NYT і т. Д.), які продовжують тупо стверджувати, що вакцини ніколи нікому не шкодять.

А у 2015 році на вулиці з масовими проткстами проти закону про обов’язкову вакцінацію вийшла чи не вся Італія:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Источник: antivakcina.org

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності