Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Україна і Канада пришвидшать переговори щодо ЗВТ

Україна і Канада мають намір пришвидшити переговори щодо зони вільної торгівлі.

Про це повідомляє прес-служба президента.

Як зазначається, президент України Петро Порошенко поінформував у телефонній розмові прем’єр-міністра Канади Стівена Гарпера про результати зустрічі із Групою на підтримку України на рівні послів та дипломатичних представників, створену відповідно до Декларації лідерів «Великої сімки».

«Співрозмовники також обговорили питання двостороннього співробітництва, зокрема домовились пришвидшити процес перемовин щодо зони вільної торгівлі», – йдеться у повідомленні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

При цьому Порошенко і Гарпер наголосили, що підписання ЗВТ між Україною та Канадою стане позитивним сигналом для інвесторів та бізнесу в обох країнах, а також поглибить двосторонні відносини.

«Гарпер високо оцінив зусилля української влади і зокрема президента на шляху до реформування України. Він запевнив у готовності допомагати в мобілізації міжнародної політичної і економічної підтримки України», – повідомляє прес-служба.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності