Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Україна почала годувати Європу

Державна служба статистики оприлюднила дані про здатність України експортувати продукти харчування. Як виявилося, в 2016 році Європа харчується величезною кількістю українських продуктів.

Україна експортує не лише напівфабрикати у вигляді соняшникової олії і сировину у вигляді зерна, а й готові продукти. Так, до Європи стали вивозити в 1,5 рази більше курей, а раків — в 2,5 рази. Величезним попитом користуються равлики і знаменитий український мед, а також цукор, томатна паста і горіхи.У порівнянні з 2014-2015 роками, рівень споживання серед українців в 2016 році виріс на 3%.

У зв’язку з погіршенням економічної ситуації кілька років тому, по всій Україні рівень натурального споживання знизився майже на 25%, а на територіях Донбасу люди відверто голодували. Статистика вказує на ймовірне поліпшення ситуації в наступному році: 3% — це не межа мрій.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності