Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Україна та Ізраїль – тимчасове працевлаштування українських заробітчан

Кабінет міністрів України і уряд Ізраїлю підписали угоду про тимчасове працевлаштування українських заробітчан в окремих галузях на ринку праці Ізраїлю і імплементаційний протокол “А” до угоди, що стосується будівельної галузі.

“Це унікальна угода, яка дає тисячам українцям різних спеціальностей, зокрема, будівельних, працювати в Ізраїлі, працювати на тих же умовах, як громадяни держави Ізраїль з відповідним соціальним забезпеченням, що відповідає медичним страхуванням”, – повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін після підписання угоди в Києві у вівторок.

Він зазначив, що угода передбачає обмін технологіями і досвідом.Глава МЗС також висловив надію, що в найкоротші терміни угода буде ратифікована як українською, так і ізраїльською стороною.

“Я дуже сподіваюся, що ратифікація відбудеться в короткий проміжок часу”, – сказав він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності