Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Україна відкрила свій газовий ринок європейським постачальникам

Україна відкрила свій газовий ринок європейським постачальникам, на сьогоднішній день вже укладено три договори на транспортування і зберігання природного газу в українських сховищах.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю та пресою ВАТ “Укртрансгаз”.

Як зазначається, серед контрагентів французька ENGIE, швейцарська DufEnergy Trading SA (Швейцарія) і TrailStone Energy LLC (представництво в Україні), які до укладання договорів продавали газ українським трейдерам на державному кордоні.

“Ми активно працюємо над залученням європейських трейдерів для роботи на українському газовому ринку. Очікуємо тестові поставки вже в грудні”, – розповів президент компанії Ігор Прокопів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, перший контракт з європейським постачальником природного газу був підписаний в кінці жовтня 2016 року в рамках економічного форуму Україна-Франція в Парижі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності