Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Українець став жертвою Каморри?..

Чоловік намагався захистити касира супермаркету у Кастелло-ді-Чистерна (Неаполь) під час пограбування. Героїчний порив коштував йому життя.

Чоловік, разом із дворічною молодшою дочкою, ввечері 29 серпня зайшов за продуктами в невеликий супермаркет у Сельва, Кастелло ді Цистерна, поблизу Неаполя. Незадовго до закриття, до магазина під’їхали двоє злочинців і увірвалися у приміщення із касками на голові. Один з них підійшов до касира і, погрожуючи, вимагав виручку.

Один із покупців, у цей час вже заплатив за покупки і виходив із приміщення. Чоловік зрозумів що діється, але не зважав на небезпеку. Він залишив донечку у візку супермаркета і повернувся, щоб захистити касирку, повідомляє Маттіно ді Наполі.

Щоб захистити жінку, Коров намагався перехопити одного з грабіжників, в той час, інший кілька разів вистрілив нього. Кулі потрапити в груди та ногу, останній постріл потрапив у голову. Залишивши чоловіка в калюжі крові, поблизу каси, злочинці зникли з місця події на мотоциклі, прихопивши лише 300 євро.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Працівники магазину кинулися на допомогу відважному чоловіку, та було пізно. Вони вик­ликали карабінерів та знайшли родичів чоловіка.

Анатолій Коров (прізвище вказане в італійських ЗМІ) згідно наших читачів – Анатолій Король, 38 років з України, батько двох дітей (дівчинки 2 роки та хлопчика 14-ти років), вже кілька років легально жив в Італії. Його пам’ятатимуть як сумлінного робітника, завжди готового прийти на допомогу.

Поліція почала розслідування, аналізуючи записи відеоспостереження у цьому районі міста.

Нагадаємо, що Неаполь є батьківщиною сумнозвісного італійського бандитського (мафіозного) угрупування Каморра, подібного своєю структурою і політзв’язками до Коза Ностри…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За матеріалами закордонних ЗМІ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності