Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

УКРАЇНІ НАМАГАЮТЬСЯ СПИХНУТИ 400 ТИС. БІЖЕНЦІВ

Німеччина пропонує Україні кредит в три мільярди євро за розміщення 400 тис. біженців. Про це, посилаючись на публікації західних ЗМІ, розповідає у свіжому випуску свого відеоблогу «Молоко» журналіст Євген Дімітраш.

«Нас тут розважають всякими виборами, тарифними майданами та іншими національними забавами, а між тим, у ці самі дні, відповідальний міністр МВС Німеччини Томас де Мезьєр вже веде переговори з уповноваженими представниками прем’єр-міністра України Яценюка про надання нашій країні трьох мільярдів євро до кінця 2016-го року. Але, зрозуміло, не просто так, що ви! А за розміщення в Україні 400 000 біженців, які перебувають сьогодні в Німеччині.

До того ж, за таку послугу Україні, ніби як, обіцяють 500 000 000 у вигляді безповоротного гранту. І, знаєте що? Років так п’ять тому я б, мабуть, ні в що подібне ніколи б і не повірив. Але сьогодні, дивлячись на те, що творить чинна українська влада, розуміючи, що в гонитві за особистою наживою київський режим в буквальному сенсі готовий практично на все, я всерйоз замислююсь і над такою перспективою.

Відразу скажу, далеко не найприємнішою для пересічних українців, які в разі чого німецьких мільярдів все одно не побачать. Зате тісним спілкуванням з емігрантами насолодяться по повній програмі», – ​констатує автор.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Залишається лиш підсумувати, що уряд ліберал-толерастної Німеччини, здається, вже усвідомив усю масштабність тієї загрози, яку для ЄС сьогодні несуть із собою мільйони біженців з Північної Африки та Близького Сходу, ховаючи у своїх рядах сотні тисяч справжніх і потенційних терористів з ІДІЛ та ін..

За матеріалами Антикор

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності