Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

УКРАЇНСЬКЕ ГРОМАДЯНСТВО 2 РОСІЙСЬКИМ «ОПОЗИЦІОНЕРАМ»

Російська громадська діячка Марія Гайдар та російський журналіст Володимир Федорін отримали українське громадянство. Президент побажав їм не втрачати зв’язки з Росією.

Президент України Петро Порошенко надав громадянство російській громадській діячці Марії Гайдар та російському журналісту, колишньому головному редакторові Forbes-Україна Володимиру Федоріну. Про це йдеться в повідомленні на сайті прес-служби президента України у вівторок, 4 серпня.

Президент подякував Марії Гайдар та Володимиру Федоріну «за мужність висловлювати незгоду з діями правлячого в Росії режиму «та за активну сміливу громадянську позицію. Порошенко також відзначив, що їхній приклад «переконливо демонструє, що мовчати не можна, треба жити в ладу зі своїм сумлінням».

Голова держави побажав новим громадянам України не втрачати зв’язки з Росією. «Ваша незаангажована позиція, думка та інформація з України як альтернатива кремлівській пропаганді є дуже важливою для мільйонів росіян», – цитує слова президента його прес-служба.
Марію Гайдар у липні анонсували заступницею голови Одеської облдержадміністрації Михайла Саакашвілі, але через скандал, що розгорівся довкола цього призначення, вона поки стала тільки радницею губернатора…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності