Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Український ЗАЗ Lanos обходиться українцям вдвічі дорожче, ніж росіянам

Автолюбителі виявили, що українці платять високу ціну не тільки за вживані автомобілі, а й за нові авто вітчизняного виробництва.

Автори дослідження також виявили, що автомобіль Skoda української збірки коштує українцям дорожче, ніж чехам чеської збірки.

tabl avtoАвтомобільний портал CarreViewAuto.com провів власне дослідження цін на ринку нових автомобілів. У лютому 2016 року навіть автомобілі українського виробництва в Україні коштують дорожче, ніж за кордоном.

Раніше висока вартість вживаних іномарок пояснювалася дорогим акцизним збором, за який платили рядові українці. Однак висока ціна на нові автомобілі вітчизняного виробництва стала відкриттям для автолюбителів.

Відзначимо, що в минулому місяці на українських заводах вироблено 293 автотранспортних засоби, що на 17% менше результату річної давності. З 1 січня в Україні діє заборона на ввезення автомобілів старше 5 років. На ввезення російських авомобілів введена мито

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності