Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Українці активно скуповуються в зарубіжних інтернет-магазинах

У 2016 році українці залишили від 35 млн до 40 млн доларів іноземних онлайн-магазинах, купуючи саму різну продукцію – побутові товари, одяг, техніку і т. д. За рік цей показник зріс на 15-20%. Президент Української асоціації директ-маркетингу (УАДМ) прогнозує, що на транскордонні покупки доведеться трохи більше 30% від усього українського e-commerce.

Про це йдеться у статті журналу «Новий час» №47.

Найпривабливішим інтернет-магазином для українців є AliExpress, в основному завдяки низьким цінам. Такі результати показало дослідження компанії GfK. З цього ресурсу українцям щодня приходить 30-40 тис посилок середньою вартістю 13-14 доларів і вагою до 150 р.

Також, згідно з результатами дослідження GfK, при виборі онлайн-магазину споживачі з України керуються ще одним фактором – товари високої якості, особливо в тому, що стосується взуття, одягу, спортивних і дитячих товарів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності