Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Українці б’ють світові рекорди по споживанню… туалетного паперу

Українські виробники та реалізатори (продавці) підрахували, що найбільша кількість туалетного паперу в державі споживається в період Різдвяних та Великодніх свят, а саме довжиною майже в 945 млн метрів.

Як коментують економісти, воно і не дивно. Адже в Україні святкування Різдвяних, і Великодніх свят триває по тижню. Якщо ці метри поділити на кількість мешканців держави, то, насправді, виходить і не така вже велика кількість споживання продукту на одну особу…

Зазначимо, що за підрахунками міжнародної організації NGO  Uаcc Pocket середнє споживання даного продукту в світі впродовж цілого календарного року є рівномірним і вчетверо меншим, а ніж в Україні. Тому, чи не правильно кажуть декотрі вітчизняні міністри, що українці “жирно живуть”?

Цікаво, а яка статистика по зверненнях за цей період в українських гастроентерологів, ендокринологів та наркологів за цей період?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Остап Сливка

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності