Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Україну та Румунію з’єднають стратегічним мостом, а через нього з Болгарією та Туреччиною, – Порошенко

Під час візиту президентів України і Болгарії в Одеську область їм був представлений проект будівництва моста, який з’єднає український і румунський береги Дунаю. Він стане частиною європейського транспортного коридору Е87 (Одеса – Рені – Галац – Констанца – Варна – Ізмір – Анталія), повідомляє «Думська».

За словами начальника Служби автомобільних доріг в Одеській області Олега Вариводи, орієнтовна вартість проекту – 243 млн євро. Чиновник вказав, що з ремонтом траси Одеса-Рені вантажопотік по ній виріс в рази, а міст збільшить його в десятки разів. Довжина споруди становитиме 1050 метрів. Міст зведуть між українською Орловкою і румунською Ісакчею, де вже багато років намагаються побудувати поромну переправу. Президент Порошенко зауважив, що якщо робити міст платним, тоді на його будівництво можна взяти кредит в Європейському банку реконструкції та розвитку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

 

 

 

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності