Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Україну замітатиме снігом і морозитиме ще тиждень

Завтра, 20 березня 2018 року, до України знов завітає новий циклон. Внаслідок чого на нас чекають сильний вітер і снігопади. Попри це вже 25-26 березня почнеться значне потепління. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

“Вже завтра на підході до України черговий циклон із півдня. 20 березня він почне ходу по Україні з південного заходу – Одещина, Миколаївщина, Вінницька, Чернівецька області. Далі він переміщуватиметься у північно-східному напрямку, поступово охоплюючи практично всю територію України. Це означає знову снігопади, посилення вітру, хуртовини, на півдні, де температура буде вищою, сніг перетворюватиметься на мокрий сніг”, – зазначила Діденко.

Синоптик додала: “У Києві завтра відчуємо вплив циклону, стрибатиме атмосферний тиск, температура залишатиметься низькою, до столиці підійде сніг із поривчастим вітром”.

Щодо температури повітря, то вона залишатиметься низькою, а саме: впродовж дня -2…-8°C, на півночі до -10°C, вночі на півночі, північному сході сягатиме -14°C, місцями – Чернігівська, Сумська, північ Київської області – до -14…-18°C.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також Діденко наголосила, що поточний тиждень буде морозним, але вже з 25-26 березня до України прийде потепління.

В Україні внаслідок ускладнення погодних умов (сніг, налипання мокрого снігу, пориви вітру) через спрацювання автоматичної системи захисту ЛЕП залишаються знеструмленими 129 населених пунктів у 7 областях.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності