Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

УКРАЇНУ ЗМУШУЮТЬ ДО ОФІЦІЙНОГО ПРОГОЛОШЕННЯ ВІЙНИ

3 липня у Києві бійці ДУК «Правий сектор» та полку Нацгвардії «Азов» проведуть марш із рядом вимог до влади. Добровольці хочуть, аби влада відмовилася від Мінських домовленостей і оголосила війну проти Росії до звільнення усіх захоплених територій. Крім того добровольці хочуть звільнення політв’язнів, націоналізації російського бізнесу, вироків соратникам Януковича та кадрових змін в Міноборони.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби «Правого сектору», передає новину «Преса України».

«Ми, праві добровольці, вимагаємо від влади офіційно визнати факт війни в Україні на світовому рівні. Відмова від Мінських домовленостей! Розірвати усі міжурядові відносини з Російською Федерацією, надати ВСІМ добровольчим формуванням гідне озброєння! А також належні права і соціальне забезпечення», – заявили націоналісти.

Також добровольці вимагають активізувати інформаційну роботу в суспільстві щодо загрози ситуації на Донбасі, негайних кадрових змін в Міністерстві оборони та армії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Для злочинців часів Януковича «ПС» та «Азов» хочуть «справедливої та негайної кари».

Крім того владу закликають почати реальну та переможну боротьбу з корупцією.

Ще однією серйозною заявою є вимога націоналізувати російський бізнес в Україні для використання його ресурсів у стабілізації української економіки.

«…Розпочати повномасштабний наступ на окупантів до повного відновлення єдності території України!

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Окремо вимагаємо: Звільнити негайно усіх політв’язнів! Якщо вже зараз уряд не розпочне виконання цих вимог, не почне адекватно реагувати на загрози Українській державності, він впаде надзвичайно швидко», – погрожують військові.

А в цей же час, ніби навмисно підігруючи “Правому сектору” та “Азову”, західні ЗМІ заявляють, що під командуванням Порошенка вже через рік українська армія припине своє існування

Так для прикладу французи, які разом з німцями досі не можуть визначитися міз США та Росією, відслідкували темпи геноциду чоловічої частини населення України, який називається “Мобілізація в АТО”.

Зокрема французьке видання Nations Presse передрекає, що армія під командуванням президента України Петра Порошенка перестане існувати вже через рік.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В якості аргументації своєї думки оглядач видання навів слабку підготовку солдатів. Він зазначив, що вже після трьох місяців базової підготовки їх відправляють воювати.

Також видання назвало свої дані про втрати української армії:

“З початку конфлікту Київ втратив 10 тис солдатів загиблими, в два рази більше поранених і до 50 тис залишилися інвалідами, не здатними продовжувати службу. В такому випадку один рік -… і армії Порошенка не існує”, – написав він.

За матеріалами вітчизняних та закордонних ЗМІ

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності