Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«УКРОП» ЗАВЕРШИТЬ ПРИВАТИЗАЦІЮ ПРИКАРПАТТЯ?

Щоб закріпити свої позиції на Прикарпатті, яке вже друге десятиліття неофіційно називають ПРИВАТизованим олігархічними структурами Ігоря Коломойського, завдання максимум для політичної партії «Укропу» в області – провести на місцевих виборах до рад всіх рівнів якомога більше своїх людей.

При цьому «свої люди» офіційно можуть не бути партійцями, пояснив політику партії «Укроп» на прес-конференції її обласний очільник, екс-губернатор Івано-Франківщини, екс-нашоукраїнець і екс-ударівець Микола Палійчук.

Партія, сказав він, має намір виставити на вибори до місцевих рад – від сільських до Івано-Франківської обласної ради, – аж 800 кандидатів, що без сумніву, в разі їх проходження, дасть йому можливість претендувати на крісло голови облради…

«Принципово будемо йти до рад всіх рівнів, – кілька разів підкреслював Палійчук. – Принципово хочемо зайти у всі ради і починати в області нову політику. В центрі цієї політики буде людина і ми будемо запроваджувати рішення на користь громади».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Голова обласного «Укропу» вкотре показово запросив до лав партії «всіх активних, небайдужих, розумних людей», «чесних бізнесменів, які хочуть щось міняти», «патріотів, які зможуть втілювати свої наміри», а також журналістів, волонтерів та учасників війни на Сході. Микола Палійчук відзначив, що для участі у цьогорічних місцевих виборах їм навіть не конче вступати в партію. Досить просто іти від «Укропу».

«Хочемо робити політику цікавою для області», – сказав у цьому контексті головний «укропівець» Прикарпаття.

Микола Палійчук поскаржився, що зараз, ще до офіційного старту виборчих перегонів, «Укроп» зазнає тиску з боку влади, певно, маючи на увазі вибори у Черкасах, де попри масову роздачу продуктових пайків від «українського» патріота» (Укроп розшифровується, як «українське об’єднання патріотів») Геннадія Корбана, все ж переміг пропрезидентський кандидат.

«Йдуть спроби тиску з боку влади, людей в різний спосіб переконують, щоби не йшли на вибори від «Укропу». Таке було в Снятинському і в Коломийському районах, – повідомив голова обласної організації партії. – Але ми – команда, і будемо захищати своїх людей на всіх рівнях. Будемо надавати допомогу у всьому, в тому числі правову, будемо виїжджати на місце, якщо потрібно, теж будемо створювати тиск…», – пригрозив екс-губернатор Прикарпаття, певно, натякаючи на підтримку з боку молодиків спортивної тілобудови з оточення нардепа Олександра Шевченка.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як зізнався Микола Палійчук, на місцевих виборах «Укроп» фінансуватиметься централізовано. Гроші з головного офісу в Києві надходитимуть, на загальнопартійний піар і рекламну підтримку кандидатів у ЗМІ, в такий спосіб також буде оплачена агітація і робота агітаторів у партійних наметах. Усі решта видатки виборчої кампанії кандидатам запропонують закривати власним коштом. На фінансування загальної виборчої кампанії мають «скинутися» і члени Ради партії.

Голова «Укропу» в області не був готовий називати кандидатів на вибори міських голів в районних центрах Прикарпаття. Визначилися поки що лише з Івано-Франківськом, де «Укроп» має намір підтримувати близького до Ігоря Коломойського чинного нардепа Олександра Шевченка.
Сам Микола Палійчук має намір балотуватися до обласної ради.

За матеріалами місцевих ЗМІ
Дмитро Несміш

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності