Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Укрпошта: Покупки в китайських інтернет-магазинах зросли в 10 разів

Рівно рік тому Укрпошта спільно з Поштою Китаю запустила прискорену доставку замовлень з китайських інтернет-магазинів під назвою «ePacket». За рік національний поштовий оператор доставив понад 120 тис. посилок з Піднебесної.

Тільки в квітні 2016 кількість посилок з Китаю перевищила 20 тис.

Керівник Укрпошти, Ігор Ткачук:

“Українські покупці все частіше йдуть в онлайн-магазин для покупки різноманітних товарів. Вони переконалися в зручності доставки товарів з Китаю через Укрпошту. Про це свідчить постійно зростаючі обсяги замовлень. За рік роботи послуги швидкої доставки експрес-пакетів з Китаю кількість відправлень зросла більш ніж в 10 разів “.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, «EPacket» – це посилка масою до 2 кг, яку покупець замовляє в китайських інтернет-магазинах і отримує на території України. Термін доставки такого вантажу становить від 7 до 10 днів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності