Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

“Укрзалізниця” з чотириденного перейде на дводенний робочий тиждень, – нардеп Скічко

Нардеп прокоментував інформацію щодо збору підписів за відставку міністра інфраструктури Владислава Криклія.

Останнім часом з Мінінфраструктури надходять тільки невтішні новини, там відсутній рух вперед, а глава відомства Владислав Криклій не виконує свої обіцянки. Через поганий менеджмент незабаром “Укрзалізниця” буде змушена перейти на дводенний робочий тиждень. Про це в ефірі ток-шоу “13” на телеканалі ZIK під час включення заявив народний депутат України (фракція “Слуга народу”) Олександр Скічко.

Народний депутат прокоментував інформацію щодо того, що “слуги народу” почали збір підписів за відставку міністра інфраструктури України Владислава Криклія. Олександр Скічко зазначив, що останнім часом новини з Міністерства інфраструктури – зовсім невтішні.

Нам обіцяли реформу Укртрансбезпеки, тому що зараз йде період зернових, і то велике будівництво, яке зараз будується, може бути знищене, якщо не ефективно боротися з перевантаженнями”, – сказав нардеп.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Друге – це перехід на чотириденний робочий тиждень в “Укрзалізниці”. І взагалі, якщо піднімати питання “Укрзалізниці”, то там проблем настільки багато, що не вистачить, напевно, й кількох днів ефіру, щоб розповісти. Насамперед я говорю не про корупцію, а про ефективність. Тому що “Укрзалізниця” сьогодні втрачає ринок, втрачає товари. Якщо так буде тривати й далі, то я думаю, що “Укрзалізниця” повинна переходити не на чотириденний, а на дводенний робочий тиждень”, – додав нардеп.

Також Скічко нагадав, що аеропорт “Жуляни” заявив про критичну ситуацію з фінансуванням, що загрожує звільненням половини співробітників або ж і зовсім банкрутством. Нардеп каже, що 22 млн грн – це не такі великі кошти для Мінінфраструктури, тому допустити втрату висококваліфікованих кадрів не можна.

Парламентарій зазначив, що він є серед тих, хто поставив свій підпис за відставку міністра інфраструктури Владислава Криклія, оскільки вважає, що глава відомства не виконав свої обіцянки, крім того, відсутній рух вперед, який повинен бути.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності