Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«Укрзалізниця» готує нове підвищення тарифів на вантажні перевезення, орієнтовно, на 25%

Державна адміністрація залізничного транспорту України (“Укразлізниця”) подала в Міністерство інфраструктури пропозицію щодо підвищення тарифів на вантажні перевезення, орієнтовно, на 25%. Про це повідомив в. о. гендиректора “Укрзазлізниці” Максим Бланк.

“Остаточні розрахунки ще готуються, першочергові це будуть вантажні перевезення. Загалом це близько 25%”, – сказав він.

Бланк пояснив, це девальвацією гривні і підвищенням вартістю палива. Крім того, він додав, що постачальники вимагають від “Укразлізниці” перегляду вартості за паливними контрактами.

Попереднє підвищення підвищення тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом на 30% відбулося 31 січня згідно з наказом Мінінфраструктури.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Згідно з документом, тарифи підвищені на 30% на всі групи вантажів, крім кам’яного вугілля, тарифи на який виростуть в лютому – на 10%, у квітні – на 18,2%.

У 2014 році вантажоперевезення “Укрзалізниці” впали на 12,2% в порівнянні з 2013 році. Найбільше падіння спостерігається у внутрішніх перевезеннях – 20,3%. Всього залізниця перевезла майже 390 млн тонн вантажів.

Нагадаємо, комітет з призначенням глав державних компаній, сформований Кабінетом міністрів, 23 лютого не зміг визначитися з новим главою “Укрзалізниці” і прийняв рішення розглянути лонг-лист кандидатів на цю посаду.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності