Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Умань стала меккою секс-туризму для хасидів

Українське місто Умань, що в Черкаській області, став справжньою меккою секс-туризму для ізраїльських хасидів. Експлуатація жриць кохання відбувається мало не в промислових масштабах. Оборот секс-індустрії становить сотні мільйонів шекелів на рік, стверджує ізраїльське видання «The marker».

За даними видання, в єврейський новий рік Рош ха-Шана і на свято Суккот тисяч ізраїльських хасидів прагнуть потрапити в невелике українське містечко Умань – ​на могилу рабі Нахмана. Кожен хасид вважає своїм обов’язком хоч раз у житті побувати на місці священного поховання і відспівати молитву родоначальнику брацлавського хасидизму.

За останні 15 років Умань стала меккою для ультрарелігійних євреїв усього світу. Щорічно сюди прилітають близько чверті мільйона хасидів. Багато хто з них для того, щоб зробити цю поїздку, беруть кредити в банках або займають гроші у друзів. Тиждень в Умані їм обходиться в середньому близько 1700 доларів.

Але виявляється, до Умані стягуються не тільки хасиди, а й жриці кохання. Кажуть, що місцеві вже не справляються з потоком ізраїльських велелюбних чоловіків.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Один зі співрозмовників видання – ​35-річний батько трьох дітей по імені Іцхак – ​розповів, що прилітає до Умані вже третій рік поспіль. Першим ділом він, зрозуміло, біжить на могилу рабі Нахмана, а після вечірньої молитви – ​на околицю міста до повій.
За його словами, спочатку до дівчат ходили лише кілька десятків прочан. Але з кожним роком кількість бажаючих поєднати приємне з корисним росло. І тепер, за словами хасида, вилилося в загальну тенденцію для всіх, хто відвідує місто. Економічна криза на Україні породив передбачуваний результат – ​експлуатацію жінок в промислових масштабах.

За розрахунками видання, оборот секс-індустрії в Умані становить сотні мільйонів шекелів на рік. Причому більша частина сутенерів є громадянами Ізраїлю, побачивших в Україні золоту жилу і найшовших спільну мову з місцевою злочинністю.

Джерело: Nahnews.org

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності