Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Умєров хоче мобілізувати українців з-за кордону, – а де його сім’я і як щодо неї?

Міністр оборони Рустем Умєров заявив, що Україна у наступному році хоче призвати чоловіків на війну проти росії, які проживають за кордоном.

Про це він сказав в інтерв’ю Welt.

Нагадаємо, що відразу після його призначення на місце Резнікова в ЗМІ з’явилася інформація, що сім’я нового міністра оборони проживає в Маямі, відкіля героїчно вболіває перед телевізоро за українську перемогу…

За його словами, українці призовного віку від 25 до 60 років у Німеччині та інших країнах потрібно будуть запрошувати до призовних пунктів збройних сил.

«Українські військові хочуть мобілізувати ще від 450 до 500 тисяч солдатів для відсічі російському вторгненню. Однак фінансові та політичні рамкові умови ще не з’ясовані», – йдеться у повідомленні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Умеров також заявив, що справедливість важлива. Попри заборону, багато українських чоловіків втекли за кордон, щоб уникнути призову.

19 грудня Президент Володимир Зеленський, на пресконференції за підсумками 2023 року, поділився інформацією, що Генштаб звернувся з питанням мобілізації додаткових 450-500 тис. українців.

Ніхто точно не зможе сказати, чи закінчиться війна у 2024 році. Але Україна точно не програє, вважає Зеленський.

Зеленський оцінив можливість перемир’я із росією. Питання переговорів зараз не актуальне, бо путін миру не хоче.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності