Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

УМВС ПРИКАРПАТТЯ ДБАЄ ПРО СІМ’Ї СВОЇХ ПОБРАТИМІВ

Десятиденну поїздку на Закарпаття для родин загиблих прикарпатських правоохоронців організували в обласному управлінні внутрішніх справ Івано-Франківщини за підтримки благодійників.

До відпочинкової бази днями вирушили діти та дружини працівників міліції краю, які торік загинули при виконанні службових обов’язків у східному регіоні України, а також поранені під Іловайськом бійці батальйону «Івано-Франківськ». Проводжаючи їх, начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Віктор Шкутов наголосив, що двері його кабінету для таких родин відчинені у будь-який час, а телефон – завжди на зв’язку.

Також очільник прикарпатської міліції привітав дружину загиблого міліціонера Оксану Білінську з Днем народження, який вона відзначає сьогодні. Віктор Шкутов запевнив, що вона та усі сім’ї загиблих правоохоронців можуть повсякчас розраховувати на підтримку та допомогу у вирішенні соціально-побутових та інших проблем.

Реалізувати добру справу пра­воохоронцям вдалося завдяки підтримці благодійного фонду «Вефіль». Як зазначив його представник Юрій Музика, допомога родинам, які втратили рідних людей у протистоянні агресорам на Сході нашої держави, є одним з пріоритетних напрямків діяльності фонду.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зараз благодійники віднайшли можливість відправити на відпочинок та реабілітацію до Свалявського району Закарпаття групу з 20 дорослих та дітей. Представник фонду також висловив переконання, що й надалі співпрацюватиме з правоохоронцями для усілякої підтримки родин загиблих в зоні проведення антитерористичної операції міліціонерів.

Джерело: СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності