Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

УНІВЕРСАЛЬНИЙ «ЄДИНИЙ КВИТОК»

2 лютого під час громадського обговорення генерального плану міста розповіли про зміни, які плануються в сфері громадського транспорту.

Так було зазначено, що в Україні й Івано-Франківську зокрема, йде трансформація форм власності пасажирського автомобільного транспорту.

Все йде до укрупнення фірм власників такого транспорту, а в перспективі – можливо, громадський транспорт перейде у комунальну власність з запровадженням єдиного електронного квитка.

Таким чином за основу візьмуть європейську модель, де з квиток видається не на певний вид транспорту, а на час. За цей період з єдиним квитком можна їздити будь-яким видом громадського транспорту.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Коли саме такий квиток з’явиться в Івано-Франківську, не повідомили. Проте зазначили, що найближчим часом планується введення системи єдиного електронного квитка у громадському транспорті Львова.

Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності