Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Уряд та депутати не почули протестувальників з Тернополя, Франківська, Черкас…

З каструлями і плакатами прийшли до будівлі адміністрації ресторатори у Тернополі, Черкасах, Житомирі, Львові, а напередодні вони виходили в Івано-Франківську та інших обласних центрах України.

ФОТО: страйк у Тернополі

Усюди люди вимагають одне і теж: не запроваджувати карантин вихідного дня через ймовірні значні збитки.
Акції протесту зібрали сьогодні рестораторів в усіх регіонах України. Вони підготували звернення до прем’єр-міністра та президента з проханням дозволити їм працювати і вихідними.

ФОТО: страйк у Житомирі

«Дякую усім хто сьогодні підтримав нашу акцію проти карантину вихідного дня, вона проходила по всій Україні. На жаль, все, як у відомому мемі: люди бідкаються, чиновники розводять руками. Наші вимоги передали у Київ, надіюсь уряд почує. Якщо ні то будемо проводити більш кардинальні акції», – зазначив представник об’єднання рестораторів Тернополя Тарас Ковальчук.

ФОТО#jarmart : пікет у Івано-Франківську

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: Третина українців опиниться незабаром за межею бідності, – ООН

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Усюди, де б не проходили ці акції протестів, їх підтримують й інші підприємці, які також підписуються у зверненнях до представників влади з вимогою не запроваджувати карантин вихідного дня.

Втім, парламентарі протестувальників не почули, оскільки вони вчора таки прийняли закон про запровадження карантин вихідного дня.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності