Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Урядовець від німецької партії “зелених” приїхав в Україну із візитом

Посол України в Німеччині Андрій Мельник повідомив про приїзд до столиці члена нового уряду Німеччини Тобіаса Лінднера. Чиновник представляє партію «зелених».

«Член нового уряду Німеччини, держміністр МЗС Тобіас Лінднер (зелені) прибув тільки в Україну. Це його перший візит. Очікуємо німецьку практичну допомогу – в т. ч. військову-для запобігання новій агресії Росії та звільнення окупованих Криму і Донбасу», – повідомив посол України в Німеччині Андрій Мельник.
ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Раніше ми писали, що українські чиновники скаржаться, що Німеччина за правління Ангели Меркель, лобіювала будівництво ПП2, заблокувала постачання зброї Україні з країн Північноатлантичного альянсу (НАТО) та виступає проти членства України в ньому, а також веде торгівлю із окупованим РФ Кримом. Зараз Київ веде переговори з Берліном про скасування вето.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності