Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Усі “качки” з’їдуться до Львова на перший в Україні турнір бодибілдерів

Проходитиме захід під егідою Української Федерації бодибілдингу, фітнесу та атлетизму.images

Газовий міністр Ігор Степанович Насалик

93_main

Екс-головний МНСсник країни Зорян Несторович (не Шуфрич) Шкиряк

25s06_a5

Арсен Петрович, теж екс-міністр

Найкращі спортсмени України, а за попередніми заявками їх  понад 200, будуть готуватися до виступу на головній сцені осіннього сезону.
Запрошені акредитовані судді будуть оцінювати один з кращих турнірів України, який одночасно матиме статус відбіркових змагань на чемпіонат Європи та світу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Учасники змагань будуть розділені на категорії: бодибілдинг, менсфізік, бікіні та фітнес-бікіні. Окремо змагатимуться як і чоловіки, так і жінки.

Серед запрошених гостей виокремлюються одні з найкращих атлетів України, а саме:

  • Роман Ющенко – атлет топ рівня, який понад вісім років виступає та піднімає стяг нашої країни на найпрестижніших світових турнірах.
  • Ярослав Верба -молодий атлет, якому лише 23 роки. Втім, не зважаючи на свій юний вік, являється абсолютним чемпіоном України у відкритій вазі, що являється найпрестижнішим титулом в Україні.
  • Влад Сухоручко – молодий, проте титулований спортсмен, котрий може похизуватись перемогами і в Українському чемпіонта, так і ряду престижних міжнародних турнів, таких як Top de Colmar та Tropical ASO Classic.
  • Сергій Бабчук – досвідчений спортсмен, володар Кубка Світу, Чемпіон Європи, багаторазовий призер чемпіонатів світу, Абсолютний чемпіон України.
  •  Президент Львівської федерації УБПФ Юрій Федишин, Чемпіон України та однин з найвідоміших культуристів Львова. Саме Юрій Федишин спільно з президентом Київської федерації УБПФ Сергієм Бабчуком будуть дбати за об’єктивне судівство, бо справедливість одна з найважливіших складових спорту.

Кульмінацією турніру мають стати виступи гостей – найкращих спортсменів світового рівня. Атлети проведуть позування на головній сцені змагань та фотосесію на спортивній виставці. Також всі партнери і спонсори змагань зможуть поспілкуватись з нашими топ-атлетами на святковій вечірці, яка буде організована після змагань.
З кожної категорії учасників буде нагороджено шістку найкращих. Ці спортсмени отримають подарурнки від спонсорів, нагороди і грошові презенти.

Чи братимуть у турнірі участь відомі українські бодибілдери Міністр енергетики Ігор Насалик та екс-головний МНСник країни Зорян Шкиряк не повідомляється…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності