Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Усі обмеження на роботу за сумісництвом медикам скасовано

Скасовано всі обмеження на роботу за сумісництвом.
Це повязано з тим, що Урядом визнано такою, що втратила чинність постанова «Про роботу за сумісництвом працівників державних підприємств, установ і організацій» від 3 квітня 1993 р. № 245 https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1306-2022-%D0%BF#Text
Також скасовано прийнятий на її виконання наказ Мінпраці, Мін’юсту та Мінфіну України «Про затвердження Положення про умови роботи за сумісництвом працівників державних підприємств, установ і організацій» №43 від 28.06.1993.
Таким чином, відійшла в минуле ціла епоха правового регулювання умов і обмежень роботи за сумісництвом у державних та комунальних закладах охорони здоров’я (зокрема, обмежень щодо тривалості робочого часу сумісників (не більше «як півставки», заборони роботи за сумісництвом для окремих категорій працівників, додаткової підстави звільнення сумісника (якщо приймають на роботу працівника, для якого це буде основне місце праці) тощо).
Telegram канал Профспілки медиків столиці! https://t.me/kmppoz

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності