Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Усі резерви московити кинули на прорив у ділянці Куп’янськ-Лиман

На Лиманському напрямку російські окупанти створили ударний кулак для прориву в районі Новоєгорівки. Загарбники продовжують формувати штурмові підрозділи, аби прорвати українську оборону на ділянці Куп’янськ-Лиман.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив речник Східного угруповання військ Ілля Євлаш.

Минулої доби на цьому напрямку було зафіксовано 554 обстріли, п’ять бойових зіткнень, ворог атакує у районах Новоєгорівки та Синьківки. Там знищено 101 окупанта, два танки Т-72, гармати Д-20 та Д-30.

“На Новоєгорівку противник кинув всі сили, зробив ударний кулак на цьому напрямку. Ми робимо все, щоб не дати їм прорватися. Вони збирають підрозділи із залишків раніше розбитих з’єднань. У штурмовики переводять навіть зв’язківців. Основний акцент на живу силу“, — сказав Євлаш.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше керівник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш повідомив, що на Куп’янському напрямку російські окупанти почали формувати «ударний кулак» із сотні тисяч військових. Проте загарбникам бракує техніки.

Українські військові ліквідували за добу ще 640 російських окупантів, таким чином втрати Росармії у живій силі вже склали приблизно 267 540 солдатів. Крім того, Силі оборони знищили ще 23 танки та стільки ж броньовиків загарбників, понад 30 артсистем та 29 безпілотників.

Також українські захисники продовжують наступати на Бахмутському та Мелітопольському напрямках. ЗСУ мають успіхи.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності