Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Утворено “бюджетний союз” СН та ОПЗЖ на Закарпатті, – як відреагує РНБО?

Чотири місяці тому за причетність до фінансування тероризму на території так званої “ЛНР” українська РНБО ввела санкції проти Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко і бізнес-партнера Тараса Козака.

Вчора ж, 24 червня, голова Закарпатської обласної ради Олексій Петров ініціював призначення на голову постійної комісії з питань бюджету родича Медведчука – Івана Чубирка.

Таким чином Закарпатська організація партії “Слуга народу” відкололася від президента Зеленського.

Незважаючи на позицію Зеленського щодо звинувачення Віктора Медведчука в державній зраді та тероризму, закарпатська організація «Слуга народу» віддала бюджет області проросійській партії ОПЗЖ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Новий керівник бюджету області Іван Чубирко неодноразово фігурував в розслідуваннях журналістів щодо нелегальної діяльності так званих «сірих» АЗС, які належать Віктору Медведчуку. Також Чубирка називають родичем Медведчука…

Дивно, що такі кадрові рішення були прийняті за мовчазної згоди, якщо не сприяння, представника президента на Закарпатті – Миколи Тищенка…

Рішенням про підтримку ОПЗЖ на фоні активної роботи ОП та РНБО щодо ліквідації схем Медведчука закарпатська організація “слуг народу” відкололася від президента Зеленського.

Таким чином бюджетний союз з Медведчуком наповнюватиме касу ОПЗЖ, яка за словами РНБО фінансує тероризм.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності