Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

УВАГА! РОЗШУК! З-під домашнього арешту у Львові втік озброєний рецидивіст

У вівторок, 3 листопада, у львівській поліції повідомили про розшук озброєного рецидивіста. Тиждень тому, 28 жовтня, неодноразово засуджений за розбій 33-річний львів’янин Олексій Яблочко зрізав електронний браслет з ноги та втік з квартири на вул. Таджицькій.

Перший раз втекти з-під домашнього арешту Олексій Яблочко намагався 27 жовтня, однак його дружина сама зателефонувала до поліції і повідомила, що чоловік хоче зрізати електронний браслет та втекти. Тоді поліцейським вдалося швидко затримати зловмисника.

Але вже наступного дня злочинцеві таки вдалося втекти. Рецидивіст дочекався, щоб електронний браслет розрядився, він легко його зрізав та втік.

За розбій Олексій Яблочко мав перебувати під нічним домашнім арештом, такий запобіжний захід постановили у Франківському районному суді Львова. Однак навіть під час перебування під арештом злочинець зумів ще кілька разів обікрасти магазини у Личаківському районі і навіть пограбувати перехожих.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

З власних джерел у поліції вдалося також дізнатися, що Олексій Яблочко є злісним рецидивістом та наркозалежним. Йому 33 роки, з яких 13 років він просидів у в’язниці. Неодноразово був засуджений саме за крадіжки та розбій.

Поліція активно розшукує злочинця в районі вулиці Пасічної та на Тракті Глинянському. Чоловік є озброєним, має при собі ніж.

Олексій Яблочко зростом близько 180 см, має безліч татуювань на тілі. Носить темну куртку з капюшоном, на пальцях правої руки має також татуювання у вигляді перстнів.

Якщо хтось володіє інформацією про місце перебування небезпечного злочинця, поліція просить повідомляти на їхню гарячу лінію за номером 102.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності