Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Увага! Смертельний «наркотик для бідних»

На Львівщині «гуляє» наркотичний засіб «крокодил», або, як його ще називають, «наркотик для бідних». Виготовляють його в домашніх умовах і собівартість його досить невелика. Наркотик згубно діє на всі системи організму і розкладає тканини, тому особа, котра почала вживати «крокодил», проживе не довше ніж півтора року.

Про це інформує прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

Як повідомляється, працівники Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області виявляють осіб, котрі через мережі аптек, без рецептів, реалізують комбіновані лікарські препарати наркозалежним.
Реалізація комбінованих лікарських препаратів без рецептів суперечить українському законодавству. Від початку року правоохоронці виявили 53 таких факти, за якими були відкриті кримінальні провадження. Дев’ять осіб притягнуті до кримінальної відповідальності.

Зокрема, суд визнав винною у скоєнні кримінального правопорушення директора однієї з львівських аптек, котра суміщала цю посаду з посадою провізора. Жінка протягом тривалого часу реалізовувала без рецептів комбіновані лікарські препарати, що містять кодеїн. Клієнтами директора-провізора були наркозалежні особи. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ст. 320 (порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів) КК України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Можна припустити, якщо небезпечний наркотик гуляє Львівщиною, то він може опинитися й прилеглих до неї областях.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності