Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

УЗ – жодного тижня без корупційного “залету”. Бензинова схема

П’ятьох працівників Рівненської філії «Львівської залізниці» (УЗ) затримали за масштабні крадіжки паливно-мастильних матеріалів. За версією правоохоронців, працівники залізниці організували схему викрадення та продажу близько 30 тонн пального щомісяця. Схема діяла упродовж півроку.

У Рівненській обласній прокуратурі розповіли, що працівники Рівненської філії «Львівської залізниці» систематично здійснювали розкрадання паливно-мастильних матеріалів від 15 до 30 тонн щомісяця.

Пальне відкачували із маневрових тепловозів та продавали за ціною нижчою від ринкової.

П’ятьох осіб затримали «на гарячому» 23 липня, коли вони крали пальне. Під час операції затримання оперативникам вдалося закупити в підозрюваних 2000 літрів викраденого пального.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Затриманим оголосили про підозру за ч.3 ст.191 (привласнення, розтрата майна) ККУ. Чотирьом чоловікам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, ще одному – нічний домашній арешт.

Також проведено 35 обшуків за місцем проживання учасників групи та в приміщеннях підприємства.

Вилучено понад 1400 літрів дизельного палива, каністри із залишками палива, засоби для відкачування дизпалива, шість автомобілів, які використовувались як знаряддя вчинення злочину та перевезення викраденого пального, мобільні телефони, банківські картки, чорнові записи та гроші в різних валютах – загальна сума 754 тис. грн.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності