Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Уже дев’ять жертв в Одесі, серед завалів виявили також тіла матері з дитиною…

В Одесі виявили вже дев’яту жертву внаслідок атаки по багатоповерхівці. Також на місці влучання шахеда по житловому будинку в Одесі рятівники дістали тіла інших двох жертв…

Про це повідомляє ДСНС на своїй сторінці у Facebook.

«Кількість загиблих унаслідок нічної російської атаки зросла до шести.  Також відомо про 8 поранених, з яких 1 дитина. Врятовано 5 людей», — сказано у повідомлені ДСНС.

«Під завалами будинку в Одесі виявили тіла матері з тримісячною дитиною, повідомили у ДСНС. На місці продовжують працювати рятувальники», — сказано у повідомлені голови ОВА

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Пізніше у соцмережах з’явилося фото загиблої родини.

Речниця ДСНС в Одеській області Вікторія Журавська в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомила, що пошуки людей триватимуть і вночі, під завалами можуть бути діти.

Нагадаємо, що російські загарбники у ніч проти 2 березня запустили по Одесі та області 8 ударних дронів типу «Шахедів» з акваторії Чорного моря. З них 7 були збиті силами та засобами протиповітряної оборони, але 1 безпілотник під час маневрів серед житлових кварталів влучив в одеську 9-поверхівку.

Вранці рятувальники дістали з-під завалів чоловіка. Наразі його оглядають медики. Чоловік перебував у свідомості та був вчасно доставлена до лікарні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Генпрокурор Андрій Костін повідомив, що окупанти цілеспрямовано вдарили саме по житловому будинку в Одесі. Поруч не було жодних воєнних об’єктів.

Загалом під час бойової роботи зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил й мобільні вогневі групи Сил оборони вночі 2 березня знищили 14 «Шахедів». Внаслідок влучань є загиблі, а також постраждалі в Одеській та Харківській областях.

Увесь інсайд та актуальна інформація у нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності