Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Блоги

В армії рф створили УКРАЇНСЬКИЙ БАТАЛЬЙОН. Снєгирьов: їх очолив ексСБУшник. Скоро “бойове хрещення”

росія, ймовірно, примушує українських військовополонених вступати до своїх “добровольчих формувань”.

27 жовтня російські державні ЗМІ повідомили, що добровольчий батальйон “Богдан Хмельницький” “завербував” близько 70 українських військовополонених з різних російських виправних колоній, розпочав навчання та після завершення навчання буде відправлений на невизначену ділянку лінії фронту.

“Батальйон” імені Богдана Хмельницького – поступив на службу до російського оперативно-бойового тактичного формування “Каскад”. Військовий експерт Дмитро Снєгирьов зазначив, що не випадково це формування буде включено до складу, яке очолює ще один зрадник України, полковник СБУ Ходоковський.

“Поява інформації 27 жовтня не випадкова, за добу до цього в ЗМІ з’явилась інформація, що в лавах ЗСУ сформовано батальйон з громадян РФ. Помилка пропагандистів в тому, що поширюючи інформацію про те, що батальйон проходить бойове злагодження, вони допустились серйозної помилки – бійці не склали присягу. Батальйон існує на папері або в уяві окупантів”. Детальніше про все дивіться в цьому відео “Фабрики Новин”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності