Фоторепортажі

В ближньому оточені білоруски Тіхановської упізнали невістку російського дипломата-ФСБшника

Повертаючись до теми білоруських подій, пов’язаних з виборами президента і після них, в соцмережах самі білоруси, які мають доступ до інтернету, мабуть з “діаспори”, так як на їхній батьківщині його, дротовий і мобільний, начебто відключили (і звідки ж тоді йдуть “любительські” прямі трансляції побоїщ на вулицях Мінська?), який день поспіль кепкують із інтелектуальних здібностей “найнебезпечнішої” опонентки на виборах Бацьки Лукашенка такої собі Тіхановської, яка ледь досягла 10% голосів. І то, як кажуть, тільки завдяки тому, що окрім них обох ніхто й не балотувався.

На згаданому відео Тихановська на пресконференції на більшість запитань журналістів довго думає, що відповісти, видає якісь не зрозумілі звуки і стогони, після чого переважно видає одну фразу: “не знаю“.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Після таких високоінтелектуальних здібностей білоруської кандидатки, яка зайняла почесне друге місце і заявляє, що вона б перемогла, якби не підтасовка голосів, українські дописувачі коментують, що ця пані значно перевершила Володимира Зеленського.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Але повертаючись до відео згаданої пресконференції Тихановської, яка увесь час виступала лобістом інтересів Росії в Білорусії, дехто з уважних знаючих дописувачів упізнав у жінці, що сиділа поруч кандидатки у президенти Білорусі “жену Цепкало, кандидата в президенты. Цепкало – бывший российский дипломат в Финляндии. “Российский дипломат” – синоним офицера КГБ. Интересно, нет ли у этой семейки родственников с известной фимилией Цапки. Однако Тихановскую использовали в “темную”скорее всего“.

У Білорусі державне видання “БЕЛТА” опублікувало відео із нібито затриманими напередодні особами, які заявляють, що приїхали з Росії.

ФОТО: за своїми тату затриманий в Мінську протестувальник нагадує тих “визволителів Донбасу”,

які воюють проти “українських фашистів” на боці ЛДНР.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На відео затримані чоловіки розповідають, що приїхали до Білорусі з Росії з туристичною метою. Один з них зокрема сказав, що приїхав на відпочинок у санаторій “Журавушка”.

Ще один чоловік на відео розповів, що мав судимості.

Міністерство внутрішніх справ Білорусі повідомило, що під час мітингів у країні в ніч з 10 на 11 серпня затримали понад 2 тисячі осіб.

10 серпня повідомлялося, що у Білорусі затримали близько 1,5 -2 тисяч осіб, які вийшли на протести через незгоду з попередніми результатами президентських виборів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко, проти якого направлені мітинги у країні, заявляв, що серед затриманих багато “п’яних, обкурених та людей з наркотиками”.

Нагадаємо:

  • Після виборів президента 9 серпня у Білорусі протестують проти Олександра Лукашенка й на підтримку проросійської кандидатки Світлани Тихановської. Акції супроводжуються силовим відпором правоохоронців, пострілами з травматичної зброї та затриманнями, а мітингарі вже почали використовувати “коктейлі Молотова” , від якого один з них сам і загинув.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version