Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

В Держфінінспекції нова голова

Кабінет Міністрів призначив Лідію Гаврилову головою Державної фінансової інспекції України (Держфінінспекція).
Це зазначено у розпорядженні Кабміну № 727-р від 22 липня, оприлюдненому в четвер.

Л. Гаврилова до цього працювала в Держфінінспекції на посаді заступника директора департаменту контролю у сфері матеріального виробництва та фінансових послуг.
Як повідомлялося, у березні 2015 року голова Держфінінспекції Микола Гордієнко звинуватив уряд Арсенія Яценюка в корупції. Прем’єр-міністр звернувся до Генпрокуратури з проханням провести розслідування стосовно обвинувачень на адресу уряду з боку М. Гордієнка.
М. Гордієнка було відсторонено від виконання обов’язків, створена урядова комісія здійснювала службову перевірку його діяльності. За її результатами Кабмін 4 квітня прийняв рішення про звільнення М. Гордієнка.
Після звільнення М. Гордієнка виконувачем обов’язків голови Держфінінспекції Кабмін призначив заступника голови Михайла Дибу.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності