Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

В ДМС офіційно виявили порушення митних правил тільки на 8 млрд. грн…

Працівники Державної митної служби у січні-листопаді 2023 року виявили порушення митних правил із вартістю предметів правопорушень на 8,1 млрд грн.

Про це повідомляє Держмитслужба у Фейсбуці.

«Протягом січня-листопада 2023 року митниці Державної митної служби України виявили 11061 порушення митних правил на суму 8,1 млрд грн», – йдеться в повідомленні.

Вилучено предметів правопорушень на суму понад 735 млн грн. Зокрема: промислових товарів на 532,6 млн грн, продовольчих товарів та сільгосппродукції на 81,1 млн грн, валюти на понад 73 млн грн та транспортних засобів на 48 млн грн.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Безпосередньо митницями розглянуто 3231 справу про порушення митних правил. Застосовано адміністративне стягнення у вигляді штрафу на суму майже 105,9 млн грн, з яких стягнуто до Держбюджету суму 73 млн грн.

На розгляд до суду митницями передано 6472 справи про порушення митних правил на суму 5,9 млрд грн. За результатами розгляду справ судами накладено стягнень (конфіскація товарів та штрафи) на суму понад 1,94 млрд грн.

Як повідомлялося, у період з січня по серпень Державна митна служба виявила 8110 порушень митних правил. Порівняно з тим же періодом минулого року вартість предметів правопорушення зросла майже втричі — до 6,7 мільярда гривень.

Раніше також писали, напередодні різдвяних і новорічних свят, митниця Німеччини нагадала про заборону на імпорт з росії широкого кола товарів у рамках запроваджених ЄС санкцій за російську агресію проти України. Відомство попередило, що вилучатиме підсанкційні товари з посилок, що надходять із рф.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності