Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

В ФРАНКІВСЬКУ ДІЄ «ЗАКОН ЯЦЕНЮКА»

2013-08-15_105345Саме такого висновку напередодні Нового року, а саме 30 грудня, дійшли кілка працівників одного з офісних центрів, що в центрі Івано-Франківська, які разом з своїми гостями – іноземними колегами по роботі – хотіли сфотографуватися на фоні тієї єдиної палатки з табличкою «Центр національного спротиву», що тепер «прикрашає» франківський євромайдан.
Молодим людям, які хотіли сфотографуватися, «охорона» палатки – такий собі бородатий дядько – пояснила, що цього робити не можна. При цьому кілька разів зіславшись на цей нікому невідомий «закон Яценюка», який забороняє стороннім фотографуватися на фоні даного намету.
Дивно, адже не відомо, яке має Арсеній Яценюк відношення до даного намету, місцевого євромайдану і, взагалі, яке він має юридичне право видавати якісь закони?
Було б ще якось зрозуміло, якби молоді люди, що хотіли зробити собі на згадку світлину на фоні намету, були на підпитку чи поводилися неадекватно. Але іноземці та ще й серед білого дня на підпитку? Чого, до речі, не скажеш, про юнака, який ледь виповз із намету за спиною у бороданя та, похитуючись, поплентався десь у бік вулиці Бельведерської…
До речі, згадані підприємці, свого часу одними з перших пожертвували свої кошти на підтримку місцевого та київського євромайданів…

Остап Сливка

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності