Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

В ГРЕЦІЇ СКУПОВУЮТЬ ОСТРОВИ, А В УКРАЇНИ ЩО?

Американський мільярдер Баффет купив за 15 мільйонів євро острів у Греції, яка нині перебуває в економічній фінансовій агонії на межі дефолту.

Щоправда раніше повідомлялося, що Джонні Депп купив острів у Греції за €4,2 млн.

Американський та італійський мільярдери Уоррен Баффет і Алессандро Прото придбали грецький острів Святого Фоми у Саронічній затоці, повідомляє грецьке видання Proto Thema.

Купівля острова площею 1,2 кв. км за €15 млн. є для магнатів вкладенням в нерухомість.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зважаючи на сьогоднішній стан речей в Україні, коли німецькі та американські банки вже скуповують через підставні компанії тисячі гектарів українських чорноземів під вирощування ГМО («ЗЛ», посилаючись на іноземні ЗМІ, вже неодноразово про це повідомляла у своїх попередніх номерах), постає запитання, а чи не чекає щось подібне, як у Греції, і Україну, коли у неї, доведеної до банкрутства (дефолту), усілякі прийдешні зайди-мільярдери скуповуватимуть її мальовничі куточки за безцінь, тим самим позбавляючи її підростаючі покоління світлого і здорового майбутнього?..

За матеріалами
закордонних ЗМІ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності